Bærekraft

Våre glassrekkverk er miljøsertifiserte. Miljø er viktig for oss!

Smart Rekkverk fokuserer på bærekraftig fremtid

Vi jobber for å ha en positiv innvirkning på miljø og en mer bærekraftig hverdag. Både i måten vi jobber på, tilbyr, produserer, leverer våre produkter og tjenester. Vår målsetting er å ha en 100% papirløs hverdag.

Q-railing mener at en grønn agenda blir stadig viktigere i byggebransjen. Det mest brukte internasjonale systemet for grønn bygging er “Leadership in Energy and Environmental Design” ( LEED). LEED sertifikat indikerer at en bygning er sunnere, mer energieffektiv og mer kostnadseffektiv.

LEED sertifikat

Q-railing sine rekkverk er miljøsertifisert og kan hjelpe deg å oppnå LEED-sertifikat for en ny eller eksisterende bygning. De er LEED- kompatible produkter takket være materialene de er laget av:

  • Aluminium 6063
  • Rustfritt stål AISI 304
  • Rustfritt stål AISI 316
  • Glass
  • Gummi EPDM
  • Plast ABS

Glassene produseres av Modum Glassindustri i Norge. De velger alltid langsiktige og bærekraftige løsninger. Eksempel på dette er at all glass svinn hos Modum Glassindustri samles i containere og gjenvinnes til produksjon av glava. Emballasjen ved forsendelse kan også materialgjenvinnes.

Alt av belysning levert av oss er LED lys som bruker 85 prosent mindre strøm. Vi tilbyr kun miljømerkede vedlikeholdsprodukter til rengjøring av glassrekkverk, fransk balkong og Smart Baldakin. Varene våre fraktes av kjente norske transportselskaper i Norge.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å sortere, kaste emballasje, rest av stål og aluminium etter montering hos din nærmeste gjenvinningsstasjon. Sammen kan vi alle bidra til en mer bærekraftig hverdag.