Solid, trygt og tidløst

Hvorfor velge Smart Rekkverk som din leverandør av glassrekkverk?

 • Enkelt å bestille

  I vår bestillingsportal kan du enkelt handle det glassrekkverket du ønsker deg. Fremgangsmåten er enkel. Tegn ditt rekkverk, gjør tilvalg, få pris og bestill. Når vi har mottatt din bestilling sender vi ditt glassrekkverk fra vårt lager på østlandet innen 3-5 virkedager. For å lett kunne montere dette selv mottar du en monteringsvideo og en glasstegning tilpasset dine mål.

 • Sikkerhet først

  Når du handler et rekkverksystem fra oss ønsker vi at du skal tenke på mer enn at det skal se bra ut. Enten det monteres i trappeoppgangen, på balkongen, hemsen eller andre steder, må rekkverksystemet kunne gi best mulig sikkerhet. Det må hindre at folk faller. Kvalitet og sikkerhet er viktige elementer i Q-railings produkter og tjenester. Ved kjøp av Q-railings rekkverkssystem sørger produktets kvalitet for at sikkerhet blir ivaretatt etter Norsk standard.

  Q-railings produkter og systemer, og selskapet, har mottatt en rekke priser innen kvalitet og sikkerhet. Disse utmerkelsene tildeles av ledende, internasjonale organer på området.

 • Lett å montere

  Med en rekke innovative funksjoner kan du montere ditt rekkverk på en rask, lettvint og kontrollert måte. Våre rekkverkssystem er markedets mest montasjevennlige glassrekkverk. På bakgrunn av rekkverkssystemenes design og enkle montering, kan du med lite eller ingen erfaring begi deg ut på jobben selv.

 • Stilrent design

  Glassrekkverk passer alle typer byggestiler. Enten om du er på hytta ved fjellet, sjøen eller hjemme vil du bevare maksimal utsikt både inne og ute på terrassen. Et stilrent design gir fasaden et løft og boligen din et renere uttrykk. Det er ingen tvil om et stolpefritt glassrekkverk ser ekstra flott ut både på eldre og nyere boliger om man ønsker å beholde stilen som den er fra før. Glassrekkverket består av materialer som er svært enkle å vedlikeholde.

 • Herdet laminert sikkerhetsglass

  Glasset er den viktigste komponenten i våre glassrekkverk. Når man skal produsere glass for rekkverk er sikkerhet det aller viktigste. For våre glassrekkverk produseres det herdet laminert sikkerhetsglass. Dette sikrer at du ikke får nedfall av glassbiter om uhellet skulle inntreffe. Alle glass er i henhold til NS3510.

 • Tysk kvalitet

  Tysk kvalitet er kompromissløs kvalitet i alle ledd, fra produktutvikling og produkttesting til produksjon og leveranse. Våre systemer er anerkjent for fleksibiliteten sin. Det modulære designet lar deg sette sammen og matche komponenter slik du selv ønsker, noe som gir helt unike løsninger. Vi er trygge på at det vi leverer er akkurat slik du forventer det skal være.