Hvorfor velge Smart Rekkverk?

Vi ønsker å være ditt førstevalg når du skal handle glassrekkverk.

 • Sikkerhet først

  Når du handler et glassrekkverk fra oss ønsker vi at du skal tenke på mer enn kun design. Enten det monteres i trappeoppgangen, på balkongen, hemsen eller andre steder, må rekkverksystemet være sikkert. Rekkverkets viktigste funksjon er å forhindre fall og ulykker. Derfor er kvalitet og sikkerhet de viktigste elementene i Q-railings produkter og tjenester.

  Ved kjøp av Q-railing sine rekkverkssystemer oppfyller produktene til en hver tid gjeldende byggetekniske krav, og hvert enkelt rekkverkssystem har sin unike teknisk dokumentasjon i henhold til Norsk Standard NS3510:2015. Alle systemer testes og dokumenteres i henhold til lovkrav for hvert enkelt land på Q-railing labratoriene i Tyskland.

  Q-railings produkter og systemer, og selskapet, har mottatt en rekke priser innen kvalitet og sikkerhet. Disse utmerkelsene tildeles av ledende, internasjonale organer på området. Seneste pris som ble vunnet var den prestisjetunge prisen reddot award 2020 som presenterer en ny, og sikrere metode for innfesting av glass med vår Q-disk.

  Q-railing utvikler og produserer alle rekkverkskomponentene på sine fabrikker i Tyskland.

 • Lett å montere

  Med en rekke innovative funksjoner kan du montere ditt rekkverk på en rask, lettvint og kontrollert måte. Våre rekkverkssystem har vunnet en rekke priser for markedets mest montasjevennlige glassrekkverk. På bakgrunn av glassrekkverkenes modulære sammensetning og enkle montering, kan du med lite eller ingen erfaring montere selv.

 • Stilrent design

  Glassrekkverk passer alle typer byggestiler. Enten om du er på hytta ved fjellet, sjøen eller hjemme vil du bevare maksimal utsikt både inne og ute på terrassen. Et stilrent design gir fasaden et løft og boligen din et renere uttrykk. Det er ingen tvil om at våre glassrekkverk ser flott ut både på eldre og nyere boliger om man ønsker å beholde stilen som den er fra før. Glassrekkverkene består av høy kvalitets materialer som er krever minimalt vedlikehold. Vaskes kun med såpe og vann to ganger i året.

 • Herdet laminert sikkerhetsglass

  Glasset er den viktigste komponenten i våre glassrekkverk. Når man skal produsere glass for rekkverk er sikkerhet det aller viktigste. For våre glassrekkverk produseres det herdet laminert sikkerhetsglass. Dette sikrer at du ikke får nedfall av glassbiter om uhellet skulle inntreffe. Alle glass er i henhold til NS3510. Alle glassene produseres i Norge fra ledende glassprodusent Modum Glassindustri.

 • Tysk kvalitet

  Tysk kvalitet er nøyaktighet og høy kvalitet i alle ledd, fra produktutvikling og produkttesting til produksjon. Våre systemer er anerkjent for innovasjonen sin. De modulære systemene lar deg sette sammen og matche komponenter slik du selv ønsker, noe som gir deg skreddersydde løsninger. Vi er trygge på at det vi leverer er de beste produktene i verden.

 • Enkelt å bestille

  I vår bestillingsportal skal det være enkelt å bestille.

  Fremgangsmåten ved bestilling:
  1. Tegn ditt rekkverk.
  2. Gjør tilvalg.
  3. Få pris.
  4. Bestill.

  Når vi har mottatt din bestilling sender vi ditt glassrekkverk fra vårt lager på østlandet innen 3-5 virkedager. For å lett kunne montere dette selv mottar du en monteringsvideo og en glasstegning tilpasset dine mål.

  For å tilby deg fleksible betalingsløsninger på betalingssiden samarbeider vi med Karna.