Om oss

Smart Rekkverk tilbyr markedsledende glassrekkverk fra Q-railing.

Smart Rekkverk er stolt av å være partneren til Q-railing, en global leder innenfor komplette rekkverkssystemer. Vi er den partneren i Norge som tilbyr Q-railing sine produkter på nett. Vi har et felles mål om å tilby kvalitetsprodukter som overgår kundens forventninger.

Smart Rekkverks historie

Smart Rekkverk ble etablert i 2019. Vår visjon er å tilgjengeliggjøre en digital plattform som skal forenkle og automatisere bestilling av glassrekkverk.

Markedsledende kvalitetsprodukter med tidløst design var et av våre kriterier da vi skulle knytte til oss en partner. For oss ble Q-railing det klare valget. Q-railing er en global leder i markedet for komplette rekkverksløsninger med fokus på uslåelig kvalitet, sofistikert design, rask montering og sikkerhet.

År 2020 lanserte vi en nettbutikk for privatmarkedet med en egenutviklet bestillingsportal hvor man tegner, legger inn mål, gjør tilvalg og bestiller Q-railing glassrekkverk.

Deretter lanserte vi salg- og prosjekterings løsningen smartR for bedriftsmarkedet. Ved bruk av løsningen smartR kan bedrifter prosjektere glassrekkverk leveranser til sine prosjekter, til enhver tid ha oversikt over status i prosjektene, sende tilbud til kunder, nødvendig dokumentasjon tilgjengelig, full kontroll på kostnader, fortjeneste og leveranser.

Gjennom vår misjon skal våre tjenester skape en unik digital plattform som sørger for å gjøre det enkelt for bedrifter og det norske folk å bestille glassrekkverk. Det skal være smidig å fullføre et «byggeprosjekt» fra start til slutt med kvalitet i utførelsen.

 

Vi er et verdibasert selskap

Våres kunders oppfatning av oss skal reflekteres i våre verdier

 • Høy kompetanse

  Våre ansatte har høy grad av faglig kompetanse. Faglig trygghet er viktig for å kunne være en god rådgiver overfor våre kunder og leverandører.

 • Vi er et team

  Teambasert organisering i selskapet ser vi på som en nøkkelfaktor for bedriftens prosesseffektivitet og organisasjonens produktivitet. Vi spiller på lag!

 • Smarte løsninger

  Våre løsninger har få komponenter og få steg, samtidig som vi bevarer kvalitet i alle ledd.

 • Opptatt av sikkerhet

  Våre rekkverk er sertifiserte og godkjente etter de høyeste standarder.