Om oss

Smart Rekkverk tilbyr markedsledende glassrekkverk fra Q-railing.

Therese Haugen

Innkjøp- og logistikksjef

therese@smartrekkverk.no
+47 466 79 892

Therese har en Bachelorgrad i markedsføring og spesialisering logistikk. I 2008 mottok hun “Drammen Havn” prisen for beste resultat på spesialisering i logistikkledelse. De siste 11 årene har hun hatt ulike stillinger innenfor logistikk. Hun er god på planlegging, struktur og kontroll. Therese er opptatt av optimal vareflyt og at riktig vare blir levert til rett sted, til rett tid.

Einar Bjerkelund

Partner

einar@smartrekkverk.no
+47 469 33 361

Einar har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse og salgsledelse. Einar har et brennende engasjement innenfor salg og digitalisering. Med lang fartstid innenfor salg, har han en bred erfaring innenfor faget. Einar er opptatt av at våre kunder skal få en positiv kundeopplevelse ved å handle hos Smart Rekkverk.

Bjørn Myhre Nilsen

Daglig leder

bjorn@smartrekkverk.no
+47 469 33 361

Bjørn er utdannet industrimekaniker og har lang erfaring med oppstart og drift av ulike bedrifter. Bjørn har gründergener i blodet, og brenner for å skape resultater der han kan utgjøre en forskjell. Bjørn er opptatt av at våre kunder skal få riktig løsning, og at de enkelt skal kunne fullføre sitt “byggeprosjekt” fra start til slutt. Han er kundens produktspesialist.

Smart Rekkverk er stolt av å være partneren til Q-railing, en global leder innenfor komplette rekkverkssystemer. Vi er den partneren i Norge som tilbyr Q-railing sine produkter på nett. Vi har et felles mål om å tilby kvalitetsprodukter som overgår kundens forventninger.

Smart Rekkverks historie

Smart Rekkverk ble etablert i 2019. Vår visjon er å forenkle og automatisere den digitale kundeopplevelsen for “gjør det selv”-markedet i byggevarebransjen. Solide kvalitetsprodukter med tidløst design var et av våre kriterier da vi skulle knytte til oss en partner. For oss ble Q-Railing det klare valget. Q-Railing er en global leder i markedet for komplette rekkverksløsninger med fokus på uslåelig kvalitet, sofistikert design, rask montering og maksimal sikkerhet.

Januar 2020 ble Smart Rekkverk Q-Railing Norge sin digitale partner på nett. Vi lanserte en nettbutikk hvor vi selger Q-Railings mest solgte rekkverksløsning. Gjennom vår misjon skal nettbutikken skape en unik digital plattform som sørger for å gjøre det lett for det norske folk å bestille sitt «drømmerekkverk», og enkelt kunne fullføre «byggeprosjektet» fra start til slutt med kvalitet i utførelsen.

Vi er et verdibasert selskap

Våres kunders oppfatning av oss skal reflekteres i våre verdier

 • Høy kompetanse

  Våre ansatte har høy grad av faglig kompetanse. Faglig trygghet er viktig for å kunne være en god rådgiver overfor våre kunder og leverandører.

 • Vi er et team

  Teambasert organisering i selskapet ser vi på som en nøkkelfaktor for bedriftens prosesseffektivitet og organisasjonens produktivitet. Vi spiller på lag!

 • Smarte løsninger

  Våre løsninger har få komponenter og få steg, samtidig som vi bevarer kvalitet i alle ledd.

 • Opptatt av sikkerhet

  Våre rekkverk er sertifiserte og godkjente etter de høyeste standarder.