{{error('project.title')}}

Totalt
 • Her er link til rekkverket ditt, med alle valg og mål. Send den til oss dersom du lurer på noe eller ring oss på nummer 469 33 361.

  Veggefeste kan være en god ide for å gjøre rekkverket enda mere stabilt. Det er ikke påkrevet eller nødvendig.

  Der to vegger på rekkverket møtes må det være en overlapping. I tegneprogrammet kan du selv velge hvor den skal være, og vi regner ut nøyaktige mål for materialene.

  Dette er et visuelt valg, og bestemmer hvordan profilen på rekkverket blir. På tegningen nedenfor ser du et rekkverk sett ovenfra, og hvordan den fremste glassveggen overlapper.

  For å starte klikker du på tegnearket én gang for å sette startpunk, deretter klikker du hvor neste hjørne skal være.

  Klikk på det siste punktet for å fortsette en form, eller der du vil starte en ny form (f.eks. ved et mellomrom i rekkverket.)

  Tegneprogrammet registrerer mellomrom mellom formene på rekkverket ditt, det kan være åpning for trapp, en bjelke eller andre ting. På mellomrommet kan du også legge inn nøyaktige mål, slik at tegningen din blir så nøyaktig som mulig.

  Når du har avsluttet en form klikker du på linjene for å oppgi nøyaktige lengder. Tegningen vil automatisk tilpasse seg de nye målene.

  Har du tatt riktige mål? Les vår artikkel om måltaking her.

  Rekkverket kan enten festes rett på gulvet, eller på siden av en platting/plattform/vegg. Dette er viktig å vite for å velge riktig skinne som glassene skal stå i. Husk også på at underlaget er helt rett!

  Materialet rekkverket festes i

  Avhengig av om du skal skru rekkverket i tre eller betong/mur må du ha forskjellige skruer og tilbehør. Det er mange forskjellige typer mur og betong, men våre skruer og plugger passer for alle, og vi plukker og Husk at du må ha minst 8 cm å skru i!

  Les mer om forskjellene her.

  Våre glass består av 2 plater som er limt sammen. Dersom man ikke har noen form for beskyttelse vil det kunne forekomme delaminering. Det er når fukt og urenheter trenger seg imellom glassplatene og forårsaker visuelle lyter.

  Med rund eller firkantet topp får du best beskyttelse. Toppen monteres på en gummilist som enkelt presses ned på glasset.

  Vi tilbyr fastpris for frakt over hele Norge. For postnummer 7600 – 9999 er leveringstiden på ca. 2 uker, og vi leverer til nærmeste terminal.

  Bare liggende modus er tilgjengelig. Roter telefonen din til høyre
  3 / 4

  Nesten ferdig!

  Skal noen av endene på toppen festes i vegg? Markér på tegningen hvilke.

  4 / 4

  Hvilke vegger skal overlappe?

  Klikk på hjørnene for å bestemme overlapp.

  1 / 4

  Supert!

  Klikk på lengdene for å legge inn nøyaktige mål

  Hvordan ta mål?

  Når du skal montere glassrekkverket ditt på et plant underlag, må du huske å måle yttermålene. Skinnene som glassene settes i har en bredde (60 mm), og for at tegneprogrammet skal regne ut riktige lengder må målene tas i ytterkant av hvor du ønsker glassrekkverket ditt.

  Er du usikker? Les vår guide om måltaging med illustrasjoner her

  2 / 4

  Hva er innsiden av rekkverket?

  For å plukke riktige deler må vi vite hvor innsiden av rekkverket ditt er.
  Klikk på hjørnene og velg.