Guide til rekkverkbyggeren – Easy Alu

Rekkverkbyggeren vår er et revolusjonerende verktøy for å bestille komplett rekkverk. Du tegner formen, bestemmer detaljer og vi sender deg alt du trenger for må montere selv.

Bilde fra rekkverkbyggeren til Smart Rekkverk

Klikk på knappen for å starte å tegne. Klikk én gang for å sette startpunk, deretter klikker du hvor neste hjørne skal være.

Klikk på det siste punktet for å fortsette en form, eller der du vil starte en ny form (f.eks. ved et mellomrom i rekkverket.)

Easy Alu kommer KUN med 90 graders hjørner, så pass på å tegne kun rette vinkler. Tegneverktøyet vil tilpasse seg 90 grader dersom du tegner nesten 90 grader.

Bilde fra rekkverkbyggeren til Smart Rekkverk

Etter at du har dobbeltklikket for å avslutte en del av rekkverket, klikker du ca. der du vil fortsette rekkverket. Verktøyet oppretter da et mellomrom. Det kan være f.eks. en stolpe, en trapp/åpning eller en vegg.

Nøyaktige mål legger vi til i neste steg.

Bilde av rekkverkbyggeren til Smart Rekkverk

Når du er ferdig med tegningen av rekkverket, klikk på knappen “Ferdig med tegningen”.

Bilde fra Smart rekkverks rekkverkbygger

Nå skal du legge inn de nøyaktige målene du har tatt. Formen på rekkverket vil justere seg etter de riktige målene du legger inn.

Husk å legge inn for mellomrommene også. Når du har lagt inn alle målene, klikk på knappen “Ferdig, klar for neste steg”.

Les mer om måltagning her

Bilde til rekkverkbyggeren fra Smartrekkverk

Nå må du velge hvilke side som er innsiden av rekkverket ditt. Rekkverkbyggeren er smart, men ikke tankeleser!

Brunt er innsiden, og det grønne er gresset utenfor.

Fest i vegg?

Veggefeste kan være en god ide for å gjøre rekkverket enda mere stabilt. Det er ikke påkrevet eller nødvendig.

Bilde fra rekkverkbyggeren til Smart Rekkverk

Avhengig av om du skal skru rekkverket i tre eller betong/mur må du ha forskjellige skruer og tilbehør. Det er mange forskjellige typer mur og betong, men våre skruer og plugger passer for alle, og vi plukker og Husk at du må ha minst 8 cm å skru i!

Les mer om forskjellene her.

Bilde fra Smart Rekkverks rekkverkbygger

Hvilke glass ønsker du? Vi tilbyr klart, sotet og farget.

Så er du ferdig. Klikk på “Regn ut materialer” og se hvordan rekkverket blir seende ut og hvilke produkter som kommer i bestillingen. På neste steg betaler du med kort, og vi sender deg alt du trenger i en leveranse.

Dersom du er så uheldig å ha et rekkverk med mål som IKKE går opp i våre standard glass, vil du få muligheten til å sende oss en lenke til rekkverket ditt, og vi tar kontakt med deg om bestilling.